Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Serie spreekuren bij de AVRO op Internet over kanker

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op maandag 20 maart aanstaande starten de Nederlandse Kankerbestrijding/KWF en de AVRO een serie spreekuren op Internet. Vanaf 20 maart kunnen mensen gedurende negen weken online hun vragen over kanker stellen aan deskundigen. Het spreekuur is elke maandag van 16.00 tot 17.00 uur op www.gezondsite.nl. Elke week kan over een ander thema aan deskundigen uit verschillende disciplines vragen worden gesteld. Het Internetspreekuur staat onder leiding van Magda Aartsen- Pernet, verbonden aan de afdeling Voorlichting van de Nederlandse Kankerbestrijding/KWF. Iedereen, die vragen heeft over kanker en kankerbestrijding, kan aan het Internetspreekuur deelnemen. Via het forum op de site kunnen gedurende de week ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie