Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)

Maandag 20 maart 2000, 09.30 uur

Gebroken heup na beroving
Utrecht - Afgelopen vrijdagavond heeft een 57-jarige inwoner van Bunnik als gevolg van een beroving een gebroken heup opgelopen.
Het slachtoffer liep die avond omstreeks kwart voor tien op de Steenweg. Twee jongens op een 'ferrari-rode' scooter kwamen naast de man rijden. De duopassagier greep de tas van het slachtoffer. De man liet niet los en viel tegen een paaltje. De berovers reden snel door.

Als gevolg van de val brak het slachtoffer zijn heup. Hij is opgenomen in het Diaconessenziekenhuis en inmiddels geopereerd. Het roofovervallenteam Robuust is dringend op zoek naar getuigen van deze ernstige beroving. Zij kunnen met het team contact opnemen via tel. nr. 030 - 239 7111.

Aanhouding geweldpleger tijdens voetbalwedstrijd Utrecht - De politie heeft zondagmiddag tijdens de voetbalwedstrijd FC Utrecht - Vitesse een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden. De Utrechter wordt verdacht van betrokkenheid bij een ernstige openlijke geweldpleging op zondag 16 januari jl.

Die nacht werd een 23-jarige Bilthovenaar in de Korte Jansstraat door drie mannen zodanig geslagen en getrapt, dat hij in bewusteloze toestand in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Ook twee mannen die het slachtoffer te hulp kwamen kregen klappen.

Het recherche-onderzoek heeft inmiddels geleid tot de vaststelling van de identiteit van de daders. Zij houden zich echter schuil voor de politie. Tijdens de voetbalwedstrijd zagen rechercheurs de Utrechter op de Marathontribune zitten. Een aanhoudingseenheid van de politie hield de man tijdens de wedstrijd aan. Hij heeft inmiddels bekend bij de vechtpartij betrokken te zijn geweest.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie