Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inprise/Borland introduceert Java-tool JBuilder 3.5

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Inprise/Borland introduceert JBuilder 3.5

Amstelveen, 20 maart 2000 - Inprise/Borland heeft versie 3.5 van haar bekende Java-ontwikkeltool JBuilder geintroduceerd. Met JBuilder 3.5 kunnen ontwikkelaars in korte ontwikkelcycli Internet- en bedrijfsapplicaties creeren.
JBuilder 3.5 is sterk geintegreerd met Inprise Application Server, die de standaarden van het Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE) ondersteunt. Daarmee zijn e-business-applicaties snel te ontwikkelen en in gebruik te nemen. De nieuwe versie biedt ontwikkelaars verschillende platforms voor ontwikkeling, waaronder Linux, Windows en Solaris.
"Met JBuilder 3.5 onderstrepen wij onze steun aan alle belangrijke platforms, zoals Linux, Windows en Solaris", zegt Dale Fuller, interim-president en CEO van Inprise/Borland. "We hebben de nieuwste technologieen en ondersteuning voor platforms samengevoegd in een pakket waarmee onze Java-klanten makkelijk Internetapplicaties, bedrijfstoepassingen en databaseapplicaties kunnen ontwikkelen."

JBuilder 3.5 is een tool voor Rapid Application Development van zakelijke toepassingen, databaseapplicaties en gedistribueerde oplossingen op basis van het Java 2 Platform. Versie 3.5 biedt een ruime ondersteuning van J2EE, waardoor makkelijk betrouwbare en schaalbare bedrijfsapplicaties kunnen worden gebouwd. Het pakket bevat wizards en visuele tools voor het creeren van herbruikbare JavaBeans- en Enterprise JavaBeans-technologie. JBuilder biedt tevens een ontwikkellicentie voor VisiBroker for Java en de Inprise Application Server 4.0, die de standaarden van de J2EE-technologie ondersteunt.
Dankzij de visuele tools en het toepassen van herbruikbare componenten is het pakket bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen van platformonafhankelijke applicaties voor het Java 2 Platform. Alle kenmerken van JBuilder 3.5 zijn te vinden op www.borland.com/jbuilder
JBuilder is leverbaar in twee versies: JBuilder 3.5 Enterprise en JBuilder
3.5 Professional. Beide versies zijn onmiddellijk beschikbaar via de gebruikelijke verkoopkanalen. JBuilder 3.5 Enterprise kost dfl. 2499 voor nieuwe gebruikers. De Professional-versie kost dfl. 799. JBuilder 3 Foundation, de standaardversie van JBuilder, is gratis beschikbaar op de Web-site van Borland.
Bestaande gebruikers van Borland-producten kunnen JBuilder 3.5 Enterprise aanschaffen voor een prijs van dfl. 1699. Bestaande gebruikers van JBuilder 3 Enterprise-producten betalen voor versie 3.5 dfl. 799.
Over Inprise/Borland
Inprise/Borland is een toonaangevend leverancier van ontwikkelgereedschap en services voor Internettoegang en -infrastructuur. De producten van het bedrijf ondersteunen alle standaardbesturingssystemen, waaronder Linux, Solaris en Windows. In februari 2000 bereikte Inprise/Borland overeenstemming met Corel Corporation over een fusie. Die wordt naar verwachting voorjaar 2000 afgerond.
Inprise werd in 1983 in Scotts Valley opgericht als Borland en heeft wereldwijd kantoren. Het Europese hoofdkantoor staat in Amstelveen. Meer informatie is te vinden op http//www.borland.com. Borland heeft ook een community site: community.borland.com

Meer persinformatie

Inprise/Borland
Marketing Manager Benelux
Wim Hoek
telefoon: 020 503 51 55
fax: 020 503 5170

Lammers van Toorenburg PR
Judith Houtzager
telefoon: 030 656 50 70
fax: 030 656 5473
e-mail: (judith@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie