Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie LetsBuyIt.com

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

LetsBuyIt.com LetsBuyIt.com 20 - 3 - 2000 Wie is LetsBuyIt.com? LetsBuyIt.com is een Europese organisatie die op haar site artikelen aanbiedt tegen een gereduceerde prijs. De kortingen worden groter naarmate meer mensen een product kopen. In april 1999 startten Johan Stael von Holstein, John Palmer, Jesper Jos Olsson en Hakan Ramsin de eerste LetsBuyIt.com-site in Zweden. Inmiddels zijn er sites in elf landen: Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Frankrijk. In de loop van dit jaar zal LetsBuyIt.com verder uitbreiden in Europa. Nederlandse organisaties die in LetsBuyIt.com investeren zijn onder andere Nesbic en Gilde.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie