Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staatsloterijshow in teken van Ajax

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Staatsloterijshow met een rood-wit randje
Amsterdam, maandag 20 maart 2000

Ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de club zal de komende Staatsloterijshow, op dinsdag 21 maart, geheel in het teken zal staan van Ajax. Gedurende deze live uitzending, die wordt gepresenteerd door Marc Klein Essink, zullen spectaculaire optredens uit binnen- en buitenland plaatsvinden. Tevens zullen verscheidene Ajacieden via spelletjes geld inzamelen voor het goede doel: de VU Kinderstad.

Op dit moment bouwt het VU Ziekenhuis aan een geheel nieuwe vleugel, die in 2004 gereed zal zijn. In deze nieuwe vleugel wordt de VU Kinderkliniek gevestigd, met aansluitend de VU Kinderstad. Dit wordt een speelparadijs voor patiëntjes van de VU Kinderkliniek, met onder andere een theater, winkeltjes, een hotel, spelershome en een dierenverblijf. Dit is een plek waar kinderen kunnen spelen en genieten, zonder dat ze hoeven te denken aan hun ziekte of behandeling.

Ajax is partner van de VU Kinderkliniek en neemt zitting in het bestuur.Nieuws Programma Dossier Opstelwedstrijd Ajax-quiz Ajax 100 links Classic collection Fanshop

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie