Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duitse fruittelers denken over toekomst

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Naktuinbouw

Duitse fruittelers denken over toekomst
De Duitse fruittelers denken na over hun toekomst en kijken kritische vooruit. De stemming onder de Duitse fruittelers is evenals onder de Nederlandse fruittelers niet opperbest te noemen. Dit is de conclusie van enkele vruchtboom(onderstam)kwekers die zich op de beurs Obst & Garten in Friedrichshafen (Zuid-Duitsland) gezamenlijk met PPH en Naktuinbouw presenteerden.

Goede samenwerking
Evenals twee jaar geleden is gezamenlijk (vruchtboom(onderstam)kwekers, PPH en Naktuinbouw) deelgenomen aan Obst & Garten. De samenwerking werd wederom als positief en nuttig ervaren. De uitstraling van het zogenaamde "oranje-gevoel" (kwaliteit uit Nederland, geborgd door Naktuinbouw) dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie