Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstellen Rotterdam over subsidie voor schoolbegeleiding

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Subsidie voor schoolbegeleiding

Het College van B. en W. zal de Gemeenteraad voorstellen doen over subsidie-verdeling voor schoolbegeleiding voor het jaar 2000. Daarnaast wordt de Raad definitieve subsidieverdeling over 1998 en 1999 voorgelegd. De gemeentelijke middelen zullen in zijn geheel gaan naar het Centrum voor Educatieve Dienstverlening. Dit wordt gebruikt voor activiteiten die in het kader van het lokaal onderwijsbeleid plaatsvinden.

In 2000 gaat het om een bedrag van bijna
fl. 4 miljoen. De specifieke uitkering die de gemeente van het Rijk ontvangt voor school-begeleiding gaat integraal door naar de landelijke diensten die actief zijn in Rotterdam. Dat zijn de begeleidingsdienst voor Vrije Scholen, het Gereformeerd Pedagogisch Centrum en het begeleidingscentrum Gereformeerd Schoolonderwijs. Zij krijgen in 2000 respectievelijk fl. 31.000, fl. 40.000 en fl. 9.000 subsidie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie