Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vaststelling burgerhandvesten gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Vaststelling burgerhandvesten

Het College van B. en W. heeft negen burgerhandvesten vastgesteld. Deze handvesten maken deel uit van het Collegeprogramma Overheid 2000+ en bestaan uit normen waaraan een gemeentelijke dienst moet voldoen bij klantencontacten. De normen(tussen de 6 en 20 per dienst) hebben betrekking op wacht- en doorlooptijden, service en actieve voorlichting.

De negen (delen van) diensten, waarbij het burgerhandvest nu is vastgesteld, zijn Vervoer op Maat, afdeling Woonruimtezaken van de Dienst Stedebouw en Volkshuisvesting, Gemeentewerken Parkeerbedrijf, Roteb (stedelijke taken), Burgerzaken (stedelijke taken), afdeling leerlingenvervoer van de Dienst Stedelijk Onderwijs, Ondernemersbalie van het OBR ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie