Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

21 maart 2000

Hennepkwekerij ontmanteld, vier verdachten aangehouden SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden maandagmiddag rond half vier in een woning aan de Slachthuislaan vier Schiedammers, in leeftijd variërend van 19 tot 30 jaar, aan wegens overtreding van de Opiumwet. In de woning werd een kleine hennepkwekerij met zo\'n 150 hennepplanten alsmede diverse groeiattributen, aangetroffen en in beslag genomen. In de woonkamer werden zes vuilniszakken met gedroogde henneptoppen, in totaal zo\'n 23 kilo, aangetroffen en eveneens in beslag genomen. De vier aangehouden verdachten, onder wie de 30-jarige bewoner, werden voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Vrouw beroofd van portemonnee
SCHIEDAM -- Maandagmiddag deed een 60-jarige inwoonster van Schiedam aangifte van diefstal van haar portemonnee. De vrouw liep vrijdagmiddag omstreeks twee uur op de Westfrankelandsedijk toen haar drie mannen van tussen de 18 en 20 jaar oud tegemoet kwamen. Eén van de mannen rukte de tas uit de handen van de vrouw en haalde er haar portemonnee uit. De tas gooide hij weg. Het drietal ging er met de portemonnee met daarin vijf gulden vandoor in de richting van de Willem de Zwijgerlaan.

Snelheidscontroles
SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Personeel van het Bureau Projectmatige Verkeerscontroles van de Verkeerspolitie hield maandagmiddag radarsnelheidscontroles op de Burgemeester van Haarenlaan en de Matlingeweg. Tussen twaalf en één uur werd gecontroleerd op de Burgemeester van Haarenlaan (in beide richtingen). Van de 522 passerende automobilisten hielden 150 zich niet aan de maximum snelheid van 50 km/uur. Hoogst gemeten snelheid was 95 kilometer per uur.
Tussen kwart over één en kwart over twee stond de snelheidsradar op de Matlingeweg. Van de 624 passerende automobilisten werden er 84 geflitst. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km/uur in plaats van de toegestane 50 km/uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie