Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel sponsort Olympisch zeilteam Heiner

Datum nieuwsfeit: 21-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Brunel sponsort Olympisch zeilteam Heiner

Impuls voor zeilsport in Nederland

Amsterdam, 21 maart 2000: Brunel International en Team Heiner gaan samen campagne voeren voor de Olympische Spelen 2000 in Sydney. Team Heiner wil Nederland vertegenwoordigen in de Solingklasse tijdens de Olympische Spelen. De samenwerking met Brunel maakt het voor Team Heiner mogelijk om zich voor 100% te kunnen voorbereiden op de Olympische Spelen. Brunel wil met de sponsoring van Team Heiner haar positionering als SpecialistenSpecialist verder versterken.

Kans op Goud vergroot
Van 15 september tot en met 1 oktober willen Roy Heiner (stuurman), Peter van Niekerk (middenman), Dirk de Ridder (voordekker) en Rigo de Nijs (coach) Nederland vertegenwoordigen in de Soling tijdens de Spelen van Sydney 2000. In de Solingklasse, sinds 1972 uitgegroeid tot het koningsnummer van de Olympische Spelen, moeten de deelnemers twee disciplines beheersen: fleetracing en matchracing. In dit ultieme sportevenement strijden de allergrootsten op het hoogste niveau om het Goud. Dankzij de sponsoring van Brunel is het mogelijk het ontwikkelingstraject van Team Heiner te intensiveren. Ook biedt de sponsoring extra mogelijkheden voor het optimaliseren van equipement. Dit leidt er toe dat de kansen van Team Heiner op Goud beduidend zullen toenemen.

Brunel Campagne
Brunel voert sinds vorig jaar campagne met de pay-off: de SpecialistenSpecialist. Als SpecialistenSpecialist is Brunel continu op zoek naar hooggekwalificeerde specialisten die in dienst van Brunel toegevoegde waarde aan opdrachtgevers leveren, dankzij de inzet van hun specifieke kennis. Roy Heiner wordt - zowel vanuit zijn zeilervaring als vanuit zijn achtergrond als civiel ingenieur - gekwalificeerd als zeilspecialist bij uitstek. Door het sponsoren van zeilspecialist Roy Heiner wil Brunel benadrukken dat het inzetten van specialistische kennis leidt tot hoogwaardige prestaties.
Specialist3
Team Heiner en Brunel zien de voorbereidingen tot aan de Olympische Spelen als een gezamenlijke campagne-inspanning, waarmee zij de professionalisering van de zeilsport in Nederland willen vergroten. In dit verband is als naam voor de boot, waarmee Team Heiner zal zeilen, gekozen voor de Specialist3 (voluit geschreven: Specialist Cube). Cube staat voor de drie zeilspecialisten op de boot, maar ook voor de synergie tussen Brunel en Team Heiner.

Meer informatie

Brunel International Team Heiner
Chantal van der Velden Marlies Jellema
tel: 020 - 453 10 84 tel: 0227 - 540 990
email: Chantal van der Velden email: Marlies Jellema

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie