Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersavond op MerweRadio

Datum nieuwsfeit: 22-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T
Burgemeestersavond op MerweRadio
SLIEDRECHT - De traditionele burgemeestersavond op de streekomroep MerweRadio krijgt ook dit jaar zijn beslag. Deze avond vindt op woensdag 22 maart plaats tussen 18.00 - 20.00 uur rechtstreeks vanuit studio 1 van MerweRadio aan de Stationsweg 2 te Sliedrecht.
Aan de avond nemen deel de burgemeesters C.A. Kleijwegt (Sliedrecht), A. Noordergraaf (Hardinxveld-Giessendam) en J. van Belzen (Graafstroom), de eerste burgers uit het verzorgingsgebied van MerweRadio.

Gesproken wordt over de ruimtelijke ordening (o.a. Drechtoeverproject en aanleg Betuwelijn), het jeugdbeleid, de Derde Merwedehaven en het rampenplan.
De uitzending wordt gepresenteerd door Hans van Drunen en Peter Donk. De reguliere programma’s ‘Nieuws Actueel’ en ‘Een uur bestuur’ komen op deze avond te vervallen.
MerweRadio is te ontvangen op FM 105.4 mhz, op de kabelradio in Graafstroom, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam op FM 105.9 mhz en in de drie gemeenten via het geluidskanaal van het tekst-tv-kanaal MerweTV.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie