Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium: Agrarisch ondernemen in Spanje

Datum nieuwsfeit: 22-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ERNST

PERSUITNODIGING: Symposium agrarisch ondernemen in Spanje
SYMPOSIUM OVER AGRARISCH ONDERNEMEN IN SPANJE

Geachte redactie,

Tijdens het hippisch evenement Indoor Brabant vindt op woensdag 22 maart aanstaande een symposium plaats over 'Grensverleggend ondernemen in Spanje'. In toenemende mate ont-dekken agrarische bedrijven uit Nederland de mogelijkheden die Spanje biedt. Met name de combinatie van een Nederlandse en Spaanse vestiging is de laatste jaren tot trend uitgegroeid.

Het symposium - een initiatief van Ernst & Young en Hendrix UTD - belicht verschillende aspecten bij het ondernemen in Spanje en geeft antwoord op vragen rond belastingen, bouw, vestiging en financiering. Circa 150 toonaangevende ondernemers uit de agrarische sector zullen het symposium bijwonen. Een aantal van hen is al in Spanje actief.

Sprekers zijn onder anderen Gerard de Vent (Landbouwraad van de Nederlandse ambassade te Madrid), Frans Willems (directeur adviesgroep agrarische ondernemingen van Ernst & Young) en Pieter Snoeijen (directeur Hendrix UTD). Bovendien zijn er verschillende workshops waarin deelthema.s nader worden uitgewerkt.

Het symposium begint om 14.00 uur en duurt tot circa 17.30 uur. Het vindt plaats in de Brabant-hallen te Den Bosch. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om wedstrijden van Indoor Brabant bij te wonen.

Voor vertegenwoordigers van de media is het symposium vrij toegankelijk. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Ingeborg Bosdijk van Ernst & Young, telefoon 073- 640 9875 of met Dick Verbeek van Hendrix UTD, telefoon 06 53 73 1133.

Met vriendelijke groeten,

Jan-Willem Wits Guus Knoops Persvoorlichter Ernst & Young Persvoorlichter Hendrix UTD (tel 010 407 4359/ 06 21 25 25 15) (tel 0485 589 440)

20 mrt 00 16:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie