Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 22-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 22-03-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, 036 5383848

Acht bekeuringen voor rijden zonder helm
URK - Bij een bromfietscontrole op Urk met een accent op de helmplicht is gisteren tussen 11.00 en 15.30 uur acht keer proces verbaal opgemaakt voor het niet dragen van een helm. De brommerrijders werden door heel Urk bekeurd.

Getuige van aanranding gezocht
NOORDOOSTPOLDER De politie is op zoek naar een jongen van rond de 14 jaar, die getuige was van een aanranding. Een 17-jarig meisje uit Noordoostpolder werd omstreeks vier uur s middags aangesproken door een man op de Nijverheidsstraat. De man kwam vanuit de richting van het centrum gefietst. Nadat hij gestopt was, betaste hij het meisje. Op dat moment kwam de jongen langsfietsen en het meisje riep om hulp. De jongen stopte, waarna de dader op zijn fiets wegvluchtte. De politie stelt een onderzoek in en roept de jongen op contact op te nemen met de politie in Emmeloord.

Motorrijder gewond bij aanrijding
LELYSTAD Een motorrijder uit Swifterbant (leeftijd onbekend) is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding bij de A6. Ter hoogte van de oprit richting Almere botste hij tegen de auto van een man uit Lelystad (leeftijd onbekend). De automobilist kwam met de schrik vrij; de motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Aangehouden na auto-inbraak
ZEEWOLDE Een 23-jarige man uit Huizen is afgelopen nacht aangehouden op de Chinook. De politie kreeg de melding van een auto-inbreker en stelde direct een onderzoek in. Na enig speurwerk en met hulp van oplettende omwonenden, werd de man aangehouden in de auto waarmee hij gekomen was. Hij is voor nader verhoor ingesloten in het bureau. Hij wordt ervan verdacht in 1 auto te hebben ingebroken.
Aanhoudingen na diefstal
ALMERE Twee stadswachten hebben gisterenavond op het Stadhuisplein vier jongens van 11 tot 16 jaar uit Almere aangehouden. De jongens werden verdacht van het stelen van pokemon-kaarten. Twee van hen bleken niet met de diefstal te maken te hebben; zij werden na aankomst op het politiebureau weer weggestuurd. De andere twee zijn gehoord; proces verbaal is opgemaakt. Mogelijk komen zij in aanmerking voor Halt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie