Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 22-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 · Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp · Bureau Communicatie
Telefoon (071) 5459800
Fax (071) 5459326
Afkomstig van: Jaap Nelemans
Datum: 22 maart 2000
·
Inbraak woning Alphen aan den Rijn
Dinsdagavond 21 maart werd ingebroken in een woning aan de Talingstraat. Aan de achterzijde van de woning werd een raam geforceerd door de inbrekers. Uit de woning worden een computer, paspoorten en sieraden vermist.
Proefrit loopt uit de hand Gouda
Op dinsdag 21 maart rond 16.45 uur raakte de auto van een 19-jarige Gouwenaar op de Sportlaan total loss na een proefrit. De Gouwenaar liep hierbij tevens letsel op aan het hoofd en werd voor onderzoek naar het Groene Hart Ziekenhuis vervoerd. Op het moment van het ongeval zat de Gouwenaar naast een nog onbekende jongeman die een proefrit met de auto maakte. Vermoedelijk door te hoge snelheid wist deze jongeman de bocht niet te nemen en raakte vier geparkeerde auto's. De jongeman nam daarop de benen, de eigenaar achterlatend met een bloedende hoofdwond en een totaal vernielde auto. De politie stelde nog een onderzoek in de omgeving in maar kon de bestuurder niet meer achterhalen.
Aangifte na zaalvoetbalwedstrijd Gouda
Een 29-jarige man uit Gouda heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man trad maandagavond 20 maart op als scheidsrechter bij een zaalvoetbalwedstrijd in sporthal 'Springers'. Meteen nadat de man het eindsignaal had gegeven, stapte een begeleider van één van de teams op de scheidsrechter af en stompte hem op het oog. Een aantal toeschouwers kwam vervolgens de tribune af om zich met de ruzie te bemoeien. De sfeer werd dermate grimmig dat de politie er zorg voor heeft gedragen dat het gastteam uit Rotterdam ongehinderd de sporthal kan verlaten.
Voor vragen over bovenstaande politieberichten kunt u contact opnemen met de persdienst van het Bureau Communicatie van Politie Hollands Midden. Echter in verband met werkoverleg is de persdienst van 10.00 tot 12.30 uur niet bereikbaar.

Morgen, donderdag 23 maart, vinden noodzakelijke werkzaamheden aan het computernetwerk plaats. De persdienst zal trachten vertraging in de verzending van de politieberichten te beperken. Mocht er van enige vertraging sprake zijn, dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Jaap Nelemans (071) 54 59 801.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie