Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reïntegratiebedrijven richten eigen brancheorganisatie op

Datum nieuwsfeit: 22-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BRANCHEORG. RENTEGRATIE

APS: Reïntegratiebedrijven richten eigen brancheorganisatie op
Aan de vooravond van de privatisering van de reïntegratiemarkt, heeft een drietal reïntegratiebedrijven en de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) het initiatief genomen voor de oprichting van een eigen brancheorganisatie. Vandaag vond de presentatie van de nieuwe organisatie voor reïntegratiebedrijven plaats in Perscentrum Nieuwspoort. Momenteel debatteert de Tweede Kamer over de kabinetsplannen voor een nieuwe uitvoeringsstructuur van de sociale zekerheid.

De organisatie beoogt een verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering van de reïntegratiemarkt, onder meer door het certificeren van reïntegratiebedrijven en het ontwikkelen van protocollen. Ook zal men zich bezighouden met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie