Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus juridische aspecten voor de tijdschriftsector

Datum nieuwsfeit: 23-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Cursus praktische juridische aspecten voor de tijdschriftsector

Het opleidingsinstituut voor het uitgeverijbedrijf, de VOB, heeft in nauwe samenwerking met het Nederlands Uitgeversverbond een nieuw cursusconcept ontwikkeld voor de al vele jaren succesvolle cursus auteursrecht. De nieuwe modulair opgebouwde cursus is korter, gaat nog meer uit van de praktijk en richt zich specifiek op de verschillende doelgroepen in de uitgeversbranche.

Voor de tijdschriftsector is een speciaal cursuspakket samengesteld waarbij uitgevers, redacteuren en redactiemedewerkers in drie dagdelen praktische basiskennis kunnen opdoen over auteursrecht, contracteren, reclamerecht en onrechtmatige publicaties. Daarnaast is het mogelijk ook modules te volgen over het regelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie