Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw nummer Uitvaart verschenen

Datum nieuwsfeit: 23-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op 23 maart verschijnt het nieuwe nummer van UITVAART, het onafhankelijke vakblad voor het uitvaartwezen. Daarin ondermeer:

NIEUWS
Restauratie grafmonument Willem van Oranje; perfecte moord; begraafplaatsontwerp IJburg genomineerd; monument Van de Lubbe gestolen; onthulling monument Rotterdam; afbreekbare lijkhoezen verplicht in Den Haag. NIEUWS BELGIE: doodsoorzaken Vlaanderen; Funeral Awards
BEGRAAFPLAATSEXPLOITATIE: ZELF DOEN OF PRIVATISEREN? Bij de exploitatie van de begraafplaatsen is vaak de cruciale vraag: zelf doorgaan of privatiseren? In de gemeente Arnhem werd dat afwegingsproces groots aangepakt. Drie ambitieniveaus, vier alternatieve exploitatievormen en een stadsgesprek om de bevolking erbij te betrekken.

ESTAFETTECOLUMN: Jeannine Leduc, fractievoorzitter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie