Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deelnemers Water Forum maken kennis met Betuweproblematiek

Datum nieuwsfeit: 23-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

Persbericht

22-03-00, nr. 026

Deelnemers World Water Forum maken kennis met Rijn- en Betuweproblematiek

Na afloop van het World Water Forum en de bijbehorende ministersconferentie neemt een aantal deelnemers de tijd om wat nader kennis te maken met Nederlandse expertise op het gebied van water. In dat kader organiseert Wageningen Universiteit en Researchcentrum op donderdag 23 maart 2000 een excursie door het stroomgebied van de Rijn. Dit gebeurt in samenwerking met Rijkswaterstaat en het Polderdistrict Betuwe.

De internationale excursiegangers stappen s ochtends in Arnhem op de boot, maken een busrit door de Ooypolder, varen door naar Nijmegen en rijden vervolgens via de Betuwe naar Wageningen. De hele dag door krijgen zij al varende en rijdende presentaties te horen en te zien over heden, verleden en toekomst van het Rijngebied.

Tot slot van de excursie worden de gasten om 18.00 uur in Wageningen ontvangen in het WICC, waar prorector prof.dr.ir. L. Speelman hen namens Wageningen Universiteit en Researchcentrum een diner aanbiedt en waar zij zich kunnen onderhouden met de leden van de Stuurgroep Wageningen Water Impuls.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie