Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actie compostvaten Amsetrdam-Noord geslaagd

Datum nieuwsfeit: 23-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Amsterdam-Noord


Actie compostvaten geslaagd, feestelijke uitreiking eerste vat

Bijna duizend tuinbezitters in stadsdeel Amsterdam-Noord hebben de afgelopen maand bij de afdeling milieu van stadsdeel Amsterdam-Noord een compostbakbak besteld. De compostbak werd met een stevige korting voor slechts 35,- aangeboden, compleet met accessoires en een cursus composteren. Eind maart, begin april worden alle compostbakken gratis thuis bezorgd.

Op donderdag 23 maart zal wethouder G. Beckman op feestelijke wijze het eerste vat thuis bezorgen bij de familie E. van Houten in de Amoebastraat 28 om 14.00 uur.

Doel van de actie is het stimuleren van het milieubewustzijn, het verminderen van het gft-afval en voor de gebruikers uiteraard het produceren van gratis compost voor de tuin.

Wie nog geen geen vat heeft besteld, kan zich tot 1 juni dit jaar melden bij de afdeling milieu, tel 6349911. Deze aanbieding is exclusief voor inwoners van Amsterdam-Noord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie