Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 23-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 23-03-2000 2e persbericht 23 maart 2000

berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
Aan de Pisanostraat is in de nacht van woensdag op donderdag een blauwe Volkswagen Golf, kenteken SF-VV-56, weggenomen.
Eindhoven: Diefstal fietstas
Donderdag is rond 14.30 uur in Winkelcentrum Woensel een fietstas gestolen. De 42-jarige eigenaresse had de tas even opzij gezet om haar fiets te ontsluiten. In die tijd werd haar tas weggehaald. De vrouw vermist identiteitspapieren, een pasje en fl. 125,-.
Eindhoven: Zakkenrollerij
Donderdag is rond 14.00 uur aan de Rechtestraat de portemonnee uit de tas van een 20-jarige vrouw uit Veldhoven gestolen. Zij vermist onder andere identiteitspapieren, diverse pasjes en fl. 85,-.
Helmond: Inbraken
Aan de Bakelsedijk is in twee woningen ingebroken. Van beide woningen is een raam aan de achterzijde opengebroken. De woningen zijn doorzocht. Er worden beeld-, geluids- en computerapparatuur en CDs vermist.

Deurne: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is van de Klaverweg een blauwe Volkswagen bestelbus, kenteken VP-TH-72, gestolen.
Asten: Afsnijden
Aan de Vlierdenseweg is om 12.55 uur ter hoogte van Asten een 30-jarige Fransoos aangehouden. De man had tot twee keer toe een auto afgesneden op de A67. Hierop is deze auto de verdachte gevolgd en hebben de inzittenden de man staande gehouden en overgedragen aan de politie. Er is proces verbaal opgemaakt.

Best: Winkeldiefstal
Op de Boterhoek is om 10.50 uur een 44-jarige Oirschotse aangehouden voor winkeldiefstal. De verdachte werd door het personeel betrapt bij het stelen van verschillende kledingstukken in een winkel.
Best: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is van de Prinses Beatrixlaan een witte Volkswagen Golf, kenteken ZN-45-KD, gestolen.
Son: Snelheidscontrole
Donderdag zijn op Ekkersrijt van 11.00 tot 12.00 uur 204 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 30 voorbijgangers reden harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 89 km per uur.

Geldrop: Rood licht
Aan het Bogardeind zijn tussen 14.00 en 14.30 uur 3 weggebruikers bekeurd voor het rijden door rood licht. Het gold automobilisten die vanuit Geldrop de A67 opgaan.

Valkenswaard: Betalen met gestolen creditcard
Aan de Tienendreef is donderdag om 11.50 uur een 18-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. De verdachte wilde zijn getankte brandstof betalen met een gestolen creditcard. Er is proces verbaal opgemaakt.
Bergeijk: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is van de dr. Raupstraat een grijze VW Kever, kenteken XJ-RD-52, gestolen. Het betreft een zeer speciale Kever waar jaren aan geknutseld is. De auto heeft onder andere getint glas en 17inch Porsche velgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie