Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Teletubbies op Kids World 2000 in Jaarbeurs Utrecht

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
maart 2000
PERSBERICHT

DANS MEE MET DE TELETUBBIES OP KIDS WORLD 2000
IN DE JAARBEURS UTRECHT

BBC Worldwide zorgt ervoor dat ook de Teletubbies dansshow niet ontbreekt tijdens het kinderevenement Kids World. Dit evenement vindt plaats op 24, 25 en 26 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Voor de vele kinderen die de Teletubbies in hun harten hebben gesloten, is dit een onweerstaanbare kans om met hun wereldberoemde helden mee te dansen. Op een gigantisch videoscherm (4 x 4 meter) treden Tinky Winky, Dipsy, Po en Laa Laa zes maal per dag op. De show van ruim een half uur speelt zich af in het decor van de bekende Teletubby koepel. De Teletubbies zijn te vinden in Speelgoedland - een van de verschillende thematische landen van Kids World.

Interactief evenement
Het ongeëvenaarde Teletubbies dansevenement past uitstekend thuis op het interactieve en multimediale kinderevenement in de Jaarbeurs. Alle kinderen - en vooral peuters en kleuters die dol op dansen zijn - kunnen zich naar hartelust uitleven. De dansvloer is namelijk met zachte kussens en matten omgetoverd tot een kindvriendelijke dansvloer. De show wordt begeleid door speciaal voor dit evenement opgeleide spelleiders/sters. Onder begeleiding van Ben Veldkamp Produkties houden zij de kinderen in de gaten en helpen hen om met de Teletubbies te dansen. Tussen elke dans is er een korte rustpauze zodat de kinderen weer even op adem kunnen komen. Aan het einde van de show is er zelfs een heuse 'kinder cool-down' waarbij de kinderen in alle rust kleurrijke tekeningen kunnen maken. In de tussentijd kunnen de ouders, verzorgers en bezoekers rond de dansvloer genietend toekijken hoe de kinderen de tijd van hun leven hebben met de Teletubbies!
BBC Worldwide - de commerciële tak van de BBC - is opgericht in 1994 om de commerciële activiteiten van de BBC te coördineren en verder uit te bouwen. De serie Teletubbies - ontwikkeld door Ragdoll Productions - is inmiddels wereldwijd beschikbaar in 120 landen en in 21 verschillende talen. Tot op heden zijn er in totaal 365 afleveringen geproduceerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie