Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbezoek Utrecht Noord-Oost met 'schaduwburgemeester'

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

WIJKBEZOEK NOORD-OOST MET 'SCHADUWBURGEMEESTER'

Mevrouw Aysal Küçükdemir is vrijdagmiddag 24 maart de gast van burgemeester A. Brouwer-Korf. Zij loopt een middag mee om kennis te maken met het werk van de burgemeester.

Mevrouw Küçükdemir uitte, tijdens een ontmoeting met het college van burgemeester en wethouders bij gelegenheid van de Citytoer Utrecht, haar "liefste wens" om één keer een dag schaduwburgemeester te zijn.Mevrouw Küçükdemir komt tegen 14.00 uur naar het tijdelijke Stadhuis aan de Van Asch van Wijckskade, waar ze een kleine rondleiding krijgt ondermeer langs de B&W-kamer en de kamer van de burgemeester. Daarna vertrekt ze met de burgemeester naar het wijkbezoek aan Noord-Oost, dat om 14.30 uur start. Om 14.45 uur wandelt het gezelschap van het wijkbureau naar de Adelaarshof (15.00 uur). Daar bekijkt de burgmeester het binnentuinproject, dat is ingericht en wordt beheerd door bewoners. Vandaar naar het Schermerhornplein (15.25 - 15.40 uur), waar de plannen worden gepresenteerd voor de nieuwe inrichting van het plein spreekt zij met bewoners. Om ca. 15.45uur arriveert de burgemeester in de Staatliedenbuurt, waar haar om 16.00 uur in de G. van Walenborchstraat de Straatkrant wordt overhandigd.

Om 16.15 uur vertrekken de burgemeester en mevrouw Küçükdemir naar de Buurkerk voor een ontvangst van de gemeenteraad van Amiëns. Dit is een besloten bijeenkomst.

Utrecht, 22 maart 2000

Persberichtnummer: pb015.MvG

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie