Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

persberichten van vrijdag
18:01 vrijdag 24 maart 2000

Martin Panman
0651611628

Eelde inbraak bij bedrijf

Bij een bedrijf aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde is vannacht ingebroken. Het slot van de voordeur werd vernield, zodat de inbreker naar binnen kon. Vervolgens werd bedrag aan geld gestolen. De eigenaar, een 47 jarige man uit Eenrum deed aangifte.

Assen inbraak bij de Narren
Een getuige meldde vanmorgen de politie dat er een aantal personen het gebouw van de Narren van Pitlo waren binnen gedrongen. Een ruit werd namelijk vernield. Toen de politie ter plaatse kwam, ontsnapten de inbrekers aan de achterkant van het gebouw via een nooduitgang. Er worden een aantal kratten met lege flessen vermist. Namens de Narren deed een 42 jarige inwoner van Assen aangifte.
Koekange auto bekrast
Bij het sportveld aan de Sportlaan in Koekange is vanmorgen tijdens de voetbaltraining een auto bekrast. Een 28 jarige inwoonster van Koekange deed aangifte bij de politie. Tevens bleek, dat het wel vaker gebeurde dat autos beschadigd werden bij het voetbalveld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie