Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 24-03-2000 3e Persbericht 24 maart 2000

Berichten uit de regio

Asten: Dodelijk verkeersongeval
De 19-jarige Ivon Saris uit Ommel is vrijdagmiddag om 14.30 uur bij een verkeersongeval op de Dijkstraat in Asten om het leven gekomen. De vrouw reed met haar auto op de Dijkstraat in de richting van sluis 10. Door nog onbekende oorzaak kwam zij met de rechterwielen van de auto in de rechter berm. Vermoedelijk door sterk tegensturen is de auto aan de andere klant van de weg tegen een boom terecht gekomen. De vrouw overleed ter plaatse. De Dijkstraat is tussen de Reeweg en de Schoolstraat in Asten tot ongeveer 16.00 uur voor het verkeer afgesloten geweest.

Budel: Drugs
Woensdagavond en donderdagavond zijn door de politie van Cranendonck drie mannen uit Budel ( 23 20 en 39 jaar) aangehouden die verdacht worden van handel dan wel het voorhanden hebben van drugs. De aanhoudingen hadden verband met het onderzoek dat de politie van Cranendonck begin januari dit jaar startte naar de handel in hard- en soft drugs binnen de gemeente Cranendonck. Bij de verdachten zijn slechts geringe hoeveelheden drugs aangetroffen. Met de aanhouding van de drie mannen komt het aantal aangehouden verdachten voor de handel in drugs sinds het onderzoek startte uit op 15 personen. Daarvan zitten nog steeds 9 personen in voorlopige hechtenis. Het onderzoek is nog steeds niet afgesloten en de politie van Cranendonck houdt rekening met nog meer aanhoudingen.

Deurne: Verkeersongeval
Een 31-jarige man uit Venlo is vrijdagmiddag om 15.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A67 onder Deurne. Getuigen zagen dat de man met zijn bestelauto bijna de vangrail raakte en een stuurcorrectie uitvoerde. De auto kwam daardoor in de rechterberm en sloeg over kop. Het slachtoffer is door de brandweer uit het autowrak bevrijd. Hij is naar het St Maartens Gasthuis in Venlo gebracht waar hij met diverse kneuzingen ter observatie werd opgenomen.
Geldrop: Verkeersongeval
Een 13-jarige jongen uit Heeze is vrijdagmiddag om 15.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Dommeldalseweg en de Goorstraat. En 75-jarige automobilist uit Geldrop die op de Dommeldalseweg reed kon de jongen niet ontwijken toen die jongen met zijn fiets plotseling de weg overstak. De jongen is met een hersenschudding en diverse kneuzingen opgenomen in het St Anna ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie