Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie: Bevelsoverdracht Koninklijke Luchtmacht

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE DEF

http://www.mindef.nl

MINDEF: Bevelsoverdracht Koninklijke Luchtmacht

Luitenant-generaal D.L. Berlijn volgt vrijdag 24 maart luitenant-generaal B.A.C. Droste op als Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten. De overdracht van de hoogste functie van de Koninklijke Luchtmacht vindt traditioneel plaats op de vliegbasis Soesterberg ten overstaan van delegaties van de onderdelen van de Koninklijke Luchtmacht en wordt afgesloten met een zogenoemde 'fly-past' van luchtmachtvliegtuigen. Luitenant-generaal Berlijn bekleedde tot voor kort de functie van Commandant Tactische Luchtmacht.

Luitenant-generaal Droste is Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten sedert september 1995. De periode van 1995 tot heden kenmerkt zich vooral door een uitgebreide inzet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie