Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming korpschef politieregio Noord-Holland Noord

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Benoeming korpschef politieregio Noord-Holland Noord Een persbericht bij het onderwerp Politie.

24 maart 2000
Met ingang van 1 april 2000 is mevrouw A.J. Brink-Grootoonk benoemd tot korpschef van de politieregio Noord-Holland Noord. Zij volgt als korpschef de heer A. Spel op die gebruik heeft gemaakt van de tijdelijke ouderen regeling.
Anja Brink (39 jaar) is sinds 1 oktober 1997 plaatsvervangend korpschef in de politieregio Twente. Van 1 september 1996 tot 1 oktober 1997 was zij directeur van het basiskantoor Cadans Uitvoeringsinstelling te Zwolle en in Apeldoorn. Daarvoor was zij onder meer regionaal directeur bij de Arbeidsvoorziening Twente, directeur voorzieningen bij de Arbeidsvoorziening Twente en districtshoofd van de Industriebond FNV in Overijssel en Flevoland.
De benoeming van mevrouw Brink vindt plaats in het kader van het management-developmentbeleid politie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie