Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 24-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)
Vrijdag 24 maart 2000, 16.00 uur

Auto's schampen elkaar op bochtige weg
IJsselstein - Vrijdagmiddag om halféén kwamen op de Lopikerweg oost ter hoogte van de Taludweg, een personenauto en een bestelauto met elkaar in botsing.

De 20-jarige bestuurder van de bestelauto kwam er nog goed vanaf doordat zijn auto net boven het water van de wetering tegen een paal bleef hangen. De bestuurder van deze auto kwam uit de richting IJsselstein en reed richting Lopik.

De 43-jarige vrouw uit Lopikerkapel, bestuurster van de personenauto kwam uit tegenovergestelde richting en raakte de tegenligger. Zij raakte bekneld en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij is met onbekend letsel naar het UMCU in Utrecht gebracht. Waarschijnlijk heeft één van de auto's niet voldoende rechts gereden. De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk.

Zinloos geweld
Nieuwegein - Vrijdagochtend om kwart over elf werd op de Nedereindseweg te Nieuwegein een 9-jarige jongen zonder enige aanleiding geschopt en geslagen.

De jongen fietste van huis naar school en ter hoogte van de tunnel aan de Nedereinseweg werd hij door een groep van vijf personen opgewacht.

Het slachtoffer omschreef de drie daders als 15 à 17 jarige knapen.

Dader 1 was gekleed in een witte driekwart winterjas, bruine handschoenen en een ringetje in zijn rechteroor.

Dader 2 was gekleed in een rood jack meet drie witte strepen op de mouwen en dader 3 had een witte pet op met het opschift NIKE. Hij droeg een driekwart zwarte winterjas.

Bij het groepje jongeren behoorden twee scooters, een witte en een zwarte. De scooters waren voorzien van oranje platen.

De politie in het district Lekstroom verzoekt in verband met deze mishandeling getuigen zich te melden op het nummer 030 - 6023111reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie