Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InterPlein sluit participatieovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
InterPlein sluit participatieovereenkomst

InterPlein BV uit Helmond heeft een participatieovereenkomst gesloten met ABN AMRO Participaties. Deze participatie maakt het InterPlein mogelijk haar marketingbudget en pleinenconcept verder uit te breiden. Door de toegenomen financiele armslag van InterPlein zal het aantal pleinen van 40 naar 100 worden uitgebreid. Tevens zal de naamsbekendheid van InterPlein worden vergroot met behulp van landelijke reclamecampagnes.

InterPlein is gespecialiseerd in het ontwikkelen van internetsites en interactieve rekenmodules voor de financiele wereld. Daarnaast geniet InterPlein veel bekendheid met haar zogenaamde pleinenconcept, de nieuwe generaties zoekstations. Meest bekende sites zijn BeleggingsPlein, ReisPlein en HypotheekPlein.

De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie