Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van maandagmiddag 27 maart 2000
17:00 maandag 27 maart 2000

Bert Peters heeft piket/voorlichting van maandagmorgen 08.00 uur tot donderdagmiddag 17.00 uur.

0591 66 20 14 of 06 53 23 80 59

Beilen, kind onder auto
Raakte vanmorgen omstreeks 11.30 uur een 2-jarig meisje uit Westerbork onder een auto op de parkeerplaats van een winkel aan de Ventweg Zuid. Terwijl haar moeder de auto opende liep het kind weg en raakte onder een achteruit rijdende auto, bestuurd door een 37-jarige vrouw uit Beilen. Het kind raakte gewond en werd met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis (onbekend waar)

Roden, eenzijdig ongeval
Reed vanmiddag omstreeks 13.15 uur een 48-jarige man met een bedrijfsauto over de JP Santeeweg toen hij in de berm terecht kwam en daar tegen boom botste. Hij kon zelf uit de auto klimmen maar werd wel met hoofd en nekletsel overgebracht naar het AZG. Hij verklaarde geen autogordel gedragen te hebben.

Roden, vijftig zaken opgelost
Werden de afgelopen maanden (van eind december tot eind februari) door de politie in Roden 16 verdachten gehoord in verband met diverse in Roden gepleegde diefstallen en vernielingen. Er werd een motor gestolen, drie bromfietsen, meerdere fietsen, mobiele telefoons, geld uit auto's, gereedschap en schoenen en sieraden uit een sporthal. De meest voorkomende diefstallen betroffen kratten die bij de plaatselijke supermarkt en horecabedrijven werden ingeleverd. In totaal werden vijftig zaken opgelost. De verdachten waren jongeren in de leeftijd van 15 tot 19 jaar. Drie volwassenen (24, 27 en 45 jr)werden gehoord ivm heling. De verdachten komen uit Roden, Peize, Groningen, Veenhuizen, Grootegast en Assen.

Meppel, inbraak in bedrijfsauto's
Ontdekte vanmorgen een 28-jarige man uit Giethoorn dat op het terrein van het bedrijf aan de Pieter Mastebroekweg drie bedrijfsauto's waren opengebroken. Twee radio's werden weggenomen

Meppel, diefstal uit vrachtauto's
Deed een 34-jarige man uit Meppel aangifte van inbraak in drie vrachtauto's. Deze voertuigen stonden bij het bedrijf aan de Eekhorstweg. De zijruiten van de cabines werden ingeslagen waarna de GSM's werden weggenomen. Schadebedrag onbekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie