Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanzet standpuntbepaling CDA staatkundige vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

AANZET VOOR STANDPUNTBEPALING CDA M.B.T. STAATKUNDIGE VERNIEUWING
Voorwoord

In november 1999 presenteerde een commissie onder leiding van prof.mr.dr. A. Postma, ontstaan uit een initiatief van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA, de Bestuurdersvereniging en de partij, de discussienotitie Naar een vitale democratie; een christen-democratische verkenning van de relatie burger en overheid Themas als de positie van de Eerste Kamer, het correctief referendum, de plaats en betekenis van politieke partijen en de ministeriële verantwoordelijkheid staan volop in de publieke belangstelling. Onlangs presenteerde de Staatscommissie Dualisme en Lokale Democratie (Commissie Elzinga) haar eindrapport. Op basis van deze bijdragen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie