Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse Stadsspeld voor mevrouw Mackaaij-Vegt

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


27 maart 2000

Stadsspeld voor mevrouw Mackaaij-Vegt

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadsspeld toegekend mevrouw W. Mackaaij-Vegt. Zij zet zich al zestig jaar op basis van vrijwilligheid in voor de zwemvereniging de Haagse Watervrienden en sinds 1993 voor de bewonerscommissie van het Humanistische wooncomplex Zonnehoek.

Mevrouw Willemina Mackaaij-Vegt (78) maakt zich sinds 1938 zeer verdienstelijk voor de Haagse Watervrienden. Sindsdien vervulde zij verschillende functies zoals die van penningmeester, hulpinstructrice bij zwemlessen, lid van de leiding van jeugdkampen, notuliste, secretaris van de jeugdcommissie, assistente van de technische commissie en zij inde 26 jaar lang tweemaal per week de contributie. Momenteel geeft zij nog zwemles aan voornamelijk allochtone vrouwen. Sinds 1993 is zij ook penningmeester van de Bewonerscommissie van het Humanistische wooncomplex Zonnehoek.

Wethouder Jetta Klijnsma van Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie reikt de Stadsspeld uit aan mevrouw Mackaaij op maandag 27 maart a.s. om 20.00 uur tijdens de algemene ledenvergadering van de Haagse Watervrienden. De uitreiking geschiedt in het clubgebouw 'De Spetter' van de zwemvereniging aan de Meppelweg 316 in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie