Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Roto Smeets De Boer en Wolters Kluwer

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PlantijnCasparie

Maandag 27 maart hebben Roto Smeets De Boer en Wolters Kluwer Nederland een samenwerkingscontract ondertekend. De locatie Deventer van Wolters Kluwer NL en PlantijnCasparie (dochteronderneming van Roto Smeets De Boer) gaan een samenwerkingsverband aan om informatie nog sneller uit te geven.

Het draait bij dit partnership niet alleen om het uitbesteden door Wolters Kluwer NL van de opmaak van pagina's bij PlantijnCasparie, het gaat ook om het digitaal structureren van grote hoeveelheden informatie van de juridische en fiscaalfinanciële uitgeverijen van Wolters Kluwer NL. Doel hierbij is de informatie, nadat het met kennis en commentaar is verrijkt, in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie