Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Domino toont lasercodeersysteem en printers op Macropak 2000

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Domino - Persbericht

Macropak-noviteiten van Domino Amjet B.V. Tijdens de Macropak 2000 toont Domino op standnr. 10.B.010 onder andere het nieuwste CO2 lasercodeersysteem, de DGM-1 voor het coderen van onderdelen, en de complete Domino A-serie kleinkarakter inkjet printers.

DGM-1 lasercodeersysteem De Domino DGM-1 laserprinter print met hoge resolutie een onuitwisbare codering op statische producten. Zo kunnen onder andere serienummers, afbeeldingen of productinformatie op computerchips, PCB's, IC's, connectoren en andere (elekronica) componenten en onderdelen worden aangebracht. De DGM-1 is een uitbreiding op het bestaande programma van Domino lasercodeersystemen, waaronder de Domino DDC3, een hoge kwaliteit dot-matrix printer, die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie