Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

27 maart 2000

Gestolen bromfiets weer terug gevonden
SCHIEDAM -- Zondagochtend deed een 17-jarige vrouw uit Schiedam aangifte van diefstal van haar bromfiets vanuit de tuin van een woning in de F. Haverschmidtstraat. Op aanwijzing van een getuige stelde de politie vervolgens een onderzoek in de kelderbox van een woning in de J. Wagenaarstraat in, waar de bromfiets werd aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Auto in het water
SCHIEDAM -- Zondagavond omstreeks zes uur kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen dat er langs de Olympiaweg een auto in de sloot lag. De eigenaar van het voertuig, een 31-jarige man uit Vlaardingen, meldde zich korte tijd later op het politiebureau in Schiedam en verklaarde in een slip te zijn geraakt en vervolgens in de sloot te zijn beland. De auto is weggetakeld.

Aanrijding met letsel
SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag omstreeks kwart voor vijf vond op de Laan van Bol\'Es een aanrijding plaats tussen twee personenauto\'s. Een 28-jarige man uit Den Helder wilde vanaf de Laan van Bol\'Es naar een aldaar gelegen benzinestation rijden en zag daarbij een 51-jarige vrouw uit Vlaardingen, die over de Laan van Bol\'Es in de richting van de Van Beethovenlaan reed, over het hoofd. De vrouw en een 18-jarige passagiere werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het Holy ziekenhuis in Vlaardingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie