Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra Gudde richt vennootschap Project Executives op

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Gudde richt vennootschap Project Executives op
Twynstra Gudde Management Consultants heeft op 24 maart 2000 een nieuwe vennootschap opgericht: Twynstra Gudde Project Executives. Via deze vennootschap plaatst Twynstra Gudde project executives op eindverantwoordelijke managementposities in complexe projecten en programmas.

Project executives zijn senior project-, proces- en programmamanagers die managen vanuit branchekennis met gedegen methodische concepten en met veel ervaring in en gevoel voor politieke en bestuurlijke omgevingen. Zij worden ingezet in projecten op het gebied van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, ICT en (semi-)industrie. Ook geven deze managers sturing aan beleidsprogrammas en evenementen van overheden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie