Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek Flycatcher naar e-zines

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht - Onderzoek naar e-zines

Maastricht, 27 maart 2000 - In opdracht van SmallZine Internet ondervroeg het online-onderzoeksbureau Flycatcher Internet Research ruim 1000 Internetgebruikers over de bekendheid en de waardering van e-zines. Ruim tweederde van de respondenten kent een of meerdere e-zines, het meest genoemd werden de nieuwsbrieven van HetNet, MisterMail en Webstyle.

Begin deze maand ondervroeg bureau Flycatcher ruim duizend Internetgebruikers over e-zines, de electronische nieuwsbrieven op het Internet. Ruim tweederde van de gebruikers kan een of meerdere e-zines noemen, waarvan de nieuwsbrieven van HetNet, MisterMail en Webstyle het meest genoemd worden. De meeste mensen lezen e-zines ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie