Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijfsleven besteedt meer aandacht aan kennismanagement

Datum nieuwsfeit: 27-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG


27-03-2000
Bedrijfsleven besteedt steeds meer aandacht aan kennismanagement
Steeds meer ondernemingen raken overtuigd van het belang van kennismanagement. Dit uit zich met name in het feit dat bedrijven aanzienlijke investeringen hebben gedaan in technologieën die kennismanagement mogelijk maken. Het Internet wordt door bedrijven het meest gebruikt voor kennismanagement-doeleinden. Ruim 90% van de bedrijven maakt hiervan gebruik, acht op de tien bedrijven hanteert een Intranet voor kennismanagement-doeleinden en ruim 60% hanteert data-warehousing en datamining-technieken. Dit blijkt uit onderzoek van KPMG Knowledge Management onder ruim 400 ondernemingen in Europa en de Verenigde Staten. Het verbeteren van de concurrentiepositie vormt ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie