Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nl.tree lanceert LINQ, tijdschrift over kennisnet

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
email: (i.bergmann@nltree.nl)

nl.tree lanceert LINQ, het nieuwe tijdschrift over kennisnet

Datum: 2000-03-28

Met de introductie van kennisnet via de kabel gaat er de komende jaren een heleboel veranderen op het gebied van onderwijs en ICT. kennisnet biedt straks ruimte aan naar schatting 2,6 miljoen gebruikers om elektronisch te leren, te werken en te communiceren. Breedbandig en beveiligd. Met een content die per week interessanter wordt. Met nieuwe toepassingsmogelijkheden die het verspreiden meer dan waard zijn. En met meningen die ongetwijfeld stof zullen doen opwaaien.

LINQ houdt u van al die ontwikkelingen op de hoogte. Primair is het blad bestemd voor schooldirecties, docenten en ICT-coordinatoren. Secundair is LINQ ook interessant voor contentproviders, kabelbedrijven en iedere andere betrokkene bij wat wel het potentieel grootste intranet van Europa genoemd wordt.

In het eerste nummer van LINQ bieden we o.a. een interview met oud-leraar Jan Douwe Kroeske, praktijkervaringen van een scholengemeenschap en een ROC, en een artikel over het Bibliotheekplein op kennisnet. Naast wisselende hoofdartikelen biedt LINQ u in ieder nummer de laatste stand van zaken m.b.t. kennisnet en ICT in het onderwijs, vragen en antwoorden uit de praktijk, en de adressen van interessante onderwijs-websites.

LINQ wordt in ‘controlled circulation’ verspreid onder directie en docenten in het primair en voortgezet onderwijs, landbouwonderwijs en het beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Op de LINQ website op linq.kennisnet.nl vindt u een impressie van het magazine, met een formulier om on-line een abonnement aan te vragen.

Organisatie: nl.tree - Afdeling Marketing en Advisering

adres: Scheveningseweg 58

postcode: 2517 KW

woonplaats: Den Haag

Telefoon: 070-306 1019

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie