Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rioleringswerkzaamheden 2000 Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl


VOORSTEL

28-03-2000

Rioleringswerkzaamheden 2000

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl stelt de raad voor, uitgaande van de goedgekeurde basisrioleringsplannen, de voor 2000 geplande rioleringswerken in uitvoering te nemen.

De meest omvangrijke rioleringswerken zijn gelokaliseerd in Spijk, Godlinze en Meedhuizen.

Het betreft in hoofdzaak het plaatsen van bergbezinkriolen en het wegnemen van de aanwezige knelpunten in het bestaand riool. In Spijk worden de bergbezinkriolen geplaatst aan de Nesweg nabij het Spijkstermaar en bij de W. de Merodelaan achter de sportvelden. In Godlinze wordt langs de Stelterweg ter plaatse van het Godlinzer haventje een bergbezinkriool geplaatst.

Ook worden de rioleringswerken zoals vastgesteld in 1999 in uitvoering genomen. Op diverse locaties worden aanpassingswerken aan het bestaand rioolstelsel uitgevoerd, prioriteiten liggen onder andere bij het afkoppelen van bestaande verhardingen.

In Meedhuizen wordt aan de Hoofdstraat achter de bestaande overstort een bergbezinkriool geplaatst.

Om het stelsel verder te optimaliseren wordt er een verbinding aangebracht tussen twee evenwijdig lopende rioolleidingen die gelegen zijn langs de Hoofdstraat en de Schaapbulterweg.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer H. Havinga,telefoon 0596-639955

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie