Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe reeks Microsoft Press-titels over Windows 2000

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Schiphol-Rijk, 28 maart 2000

Betreft: nieuwe reeks Microsoft Press-titels over Windows 2000

Geachte redactie,

Microsoft Press heeft een uitgebreide reeks titels uitgebracht over het besturingssysteem Windows 2000. Daarbij gaat het om zowel educatieve titels, als om referentiemateriaal die automatiseringsprofessionals helpen bij het gebruiken, installeren, ondersteunen, configureren en ontwikkelen van applicaties voor Microsoft Windows 2000.

De Microsoft Press-titels over Windows 2000 lopen uiteen van praktijkgerichte tutorials en referentiegidsen voor beginnende, gevorderde en geavanceerde gebruikers, tot diepgaande technische programmeergidsen. Deze educatieve titels helpen gebruikers van ieder niveau optimaal te profiteren van de functies en mogelijkheden in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie