Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkontwikkelingsprogramma voor Overvecht Utrecht

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

WIJKONTWIKKELINGSPROGRAMMA VOOR OVERVECHT

Op 28 maart 2000 heeft het college van burgemeester en wethouders in principe besloten voor Overvecht een wijkontwikkelingsprogramma te maken, waarbij een ruimtelijke, economische en sociale opgave wordt uitgewerkt in concrete, uitvoerbare programma's. Overvecht is in het stedelijk ontwikkelingsplan (SOP) aangewezen als een van de 5 gebieden die in het kader van het Grote Steden Beleid prioriteit krijgen binnen het gemeentelijk beleid. De eerste looptijd van het wijkontwikkelingsprogramma is bepaald tussen nu en 2010. Tijdens de looptijd moet flexibel ingespeeld kunnen worden op ontwikkelingen die zich voordoen. Nieuwe gebieden kunnen worden toegevoegd, benoemde gebieden kunnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie