Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsplan Voorhof op wijkmarkt Delft

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

28 maart wijkmarkt Voorhof

Op dinsdagavond 28 maart wordt er in de wijk Voorhof een wijkmarkt gehouden. Voornaamste doel van de wijkmarkt is het wijkontwikkelingsplan van Voorhof - dat onlangs in concept gereed is gekomen - te presenteren. Daarnaast heeft de markt tot doel bewoners actief te betrekken bij de uitvoering van de plannen en maatregelen die vermeld staan in het wijkontwikkelingsplan.

Programma

Op de wijkmarkt kan onder andere informatie verkregen worden over onderwerpen als veiligheid, milieu, jongeren, ouderen, vensterschool, afval, verkeer, speelplekken en wonen. Burgemeester, H. van Oorschot, is aanwezig. Ook de wethouders J. Torenstra (o.a. Wijkaanpak), D. Rensen (o.a. van sociaal beleid, zorg en onderwijs), A. Janssen (o.a. van jeugd- en jongerenbeleid en ICT) en R. Grashoff (o.a. milieu en verkeer en vervoer) zijn aanwezig. De wijkmarkt wordt gehouden in Huize Stefanna, Aart van der Leeuwlaan 904, aanvang 18.30 uur tot 21.30 uur. De burgemeester en de wethouders zijn vanaf 19.00 uur present.

Wijkontwikkelingsplan

De onderwerpen die tijdens de wijkmarkt worden gepresenteerd, komen uit het wijkontwikkelingsplan van Voorhof. In het wijkontwikkelingsplan staat de visie die de gemeente heeft op de toekomstige ontwikkeling van Voorhof. De visie wordt weergegeven in drie deelvisies: een sociale- , een woon- en een ruimtelijke visie. Per visie worden concreet maatregelen genoemd voor de komende jaren.

Inspraak

Tot 31 maart kunnen bewoners van Delft reageren op het wijkont-wikkelingsplan Voorhof. Het plan is te verkrijgen bij Stadsontwikkeling, Barbarasteeg 2 en bij het Informatiecentrum van de Bestuursdienst, Phoenixstraat 16. Ook is het plan in te zien op internet: www.delft.nl/stadhuis/wijkplan. Op de wijkmarkt is het plan ook te krijgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie