Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asdrukmeting op CG Roosweg provincie Z-H

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


23-03-2000

Asdrukmeting op CG Roosweg

De provincie Zuid-Holland gaat op de C.G. Roosweg (N 210), tussen Bergambacht en Krimpen aan den IJssel het gewicht van met name het vrachtverkeer meten. De gegevens worden gebruikt in het onderzoek naar de staat van de weg en de plannen voor onderhoud van de weg. In verband met het aanbrengen van meetapparatuur voor deze zogenaamde aslastmeting kunnen op 28, 29 en 30 maart op de C.G. Roosweg vertragingen optreden voor het verkeer.

De meetapparatuur komt op beide weghelften tussen de aansluitingen met de Krimpenerboschweg en Breekade. Tijdens de werkzaamheden wordt zonodig een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst en het verkeer over de busbaan geleid.

Per wegvak nemen de werkzaamheden ongeveer een dag in beslag. Daarna kan ongeveer 24 uur geen gebruik worden gemaakt van het betreffende wegdeel in verband met uitharden van het materiaal.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie