Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland/Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Leeuwarden 28-03-2000 Politieberichten van maandag 27 maart (13.00 uur) tot en met dinsdag 28 maart (07.00 uur)

Leeuwarden: toezicht Westerpark
Afgelopen weken kwamen er bij de politie nogal wat klachten binnen over het rijden met een fiets of bromfiets over het voetpad van het Westerpark (Vossenparkje). Naar aanleiding hiervan heeft de politie afgelopen maandag tussen 13.00 en 13.30 uur aldaar gecontroleerd. Twaalf fietsers kregen een bekeuring voor het fietsen op een voetpad. De komende tijd zal de politie daar regelmatig controleren.
Leeuwarden: inbraak woning
Van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Diepenbrockstraat. Via het forceren van een bovenlicht aan de achterzijde, kwam men de woning binnen. Uit de woonkamer heeft men de geluidsapparatuur weggenomen. De eigenaar, een man van 23 jaar uit Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie