Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VAC: MKS Change Integrity als management-oplossing

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VAC introduceert Change Integrity voor workflow- en proces- management ten behoeve van e-commerce-systeemontwikkeling

Geheel op Java gebaseerd en volledig aanpasbaar softwareproduct helpt organisaties snel en adequaat te reageren op veranderingen in e-commerce systemen

Amsterdam, 28 maart 2000 - VAC introduceert MKS Change Integrity, een nieuwe en krachtige change management oplossing. Met Change Integrity kunnen systeemontwikkelteams e-commerce- applicaties en content ontwikkelen, in gebruik nemen en onderhouden. MKS (Mortice Kern Systems) wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door VAC.

"MKS Change Integrity zorgt voor procescoördinatie en consistentie en geeft business-to-business- en business-to-consumer-organisaties hiermee de mogelijkheid om legacysystemen te ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie