Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten regio Friesland

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Regio 28-03-2000
Politieberichten van dinsdag 28 maart (07.00 uur) tot en met 13.00 uur
Lemmer: inbraak woning
Afgelopen maand werd ingebroken in een vakantiewoning aan de Plattedijk. Men heeft zich de toegang tot de woning verschaft door de glaslatten van de terrasdeur te verwijderen en de ruit eruit te nemen. Uit de woning heeft men een videorecorder, een stoel en serviesgoed weggenomen, terwijl uit de schuur een fiets, een zwemvest en een acculader werden meegenomen. De eigenaresse, een vrouw van 64 jaar, heeft aangifte gedaan.

Burgum: inbraak auto
Van maandag op dinsdag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Harmen Sytstrasingel. Door het rechter voorportierraam in te slaan, kon men in de auto komen. Vanaf de achterbank werd een draagbare tv weggenomen. De eigenaar, een man van 54 jaar uit Burgum, heeft aangifte gedaan.

Dokkum: inbraak auto
Van maandag op dinsdag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Oostersingel. De rechter voorportierruit werd vernield en uit de auto werden een radio/cd-speler, een werphengel en 6 cd`s weggenomen. Een 22-jarige inwoonster uit Dokkum heeft aangifte gedaan.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie