Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Taakgroep sociale infrastructuur gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Taakgroep sociale infrastructuur in het leven geroepen

(28-3) Het College van B. en W. heeft besloten een Taakgroep Sociale Infrastructuur in het leven te roepen. De leden van de taakgroep gaan zich bezighouden met de uitwerking van de sociale pijler uit de Stedelijke Visie. Ze zien erop toe dat gemeentelijke diensten en instellingen hun bijdrage leveren aan het sociale beleid van de stad.

Hiervoor werken ze samen met het uitvoeringsprogramma Wijkaanpak en worden projecten op het gebied van onder meer jeugd en veiligheid getoetst. Een belangrijk aandachtspunt is het afstemmen van sociaal beleid op de behoefte van
de gebruikers.

Het College heeft als leden benoemd:
Ahmed Aboutaleb (directeur Forum), René Diekstra (adviseur jeugdbeleid), Marijke Linthorst (beleidsadviseur), Hans Prade (oud-ambassadeur Suriname), Felix Rottenberg (commentator), Gerard Smulders (rapporteur sociale vernieuwing) en Annelize van de Stoel (beleidsadviseur).

Het instellen van een Taakgroep Sociale Infrastructuur is een voornemen uit de Visie 2010, Rotterdam op Koers. De taakgroep brengt advies uit aan het Collegeteam Sociaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie