Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tien jaar Efrosteun in de gemeente Sittard

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard

10 jaar Efrosteun
persbericht 28-03-2000

In de afgelopen tien jaar van zijn bestaan heeft het Europees Parlement Sittard en de regio voor enkele tientallen miljoenen guldens gesteund bij diverse grote en kleine projecten. Deze Europese steunverlening vormde de afgelopen tijd de belangrijkste financiële basis en waren zo de brandstof voor de economische ontwikkeling. De Europese fondsen hebben vooral effect gehad op de versterking van het midden- en kleinbedrijf, de verbetering van het productiemilieu, de ontwikkeling van de regionale structuur met bedrijfsterreinen en logistieke voorzieningen, alsook een goed ontwikkelde infrastructuur voor beginnende ondernemers. Europa neemt doorgaans eenderde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie