Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hieselaar directeur Groep Institutionele Ontwikkeling UvA

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamPersbericht 28 maart 2000Het College van Bestuur heeft de heer A.G. Hieselaar per 1 september 2000 benoemd tot directeur van de Groep Institutionele Ontwikkeling van de Universiteit van Amsterdam. Hieselaar volgt op die datum prof. dr. Wim Driehuis op, die volgens eerder gemaakte afspraken op die datum terugtreedt. Loek Hieselaar, geboren in 1941, heeft ruime ervaring in de communicatiewereld. Hij is momenteel directeur van de stichting Amsterdam Promotion, een functie die hij sinds 1995 bekleedt. Voordien werkte Hieselaar onder andere als zelfstandig communicatie-adviseur, als hoofd in- en externe betrekkingen bij VNU en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie