Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda scoort goed met ondernemingsklimaat

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


BREDA SCOORT GOED MET ONDERNEMINGSKLIMAAT

Breda scoort goed met haar ondernemingsklimaat. Dit blijkt uit de resultaten van een onderzoek naar het gemeentelijk ondernemingsklimaat in 25 grote gemeenten. Het doel van deze zogenoemde `Benchmark gemeentelijk ondernemingsklimaat´ is gemeenten te inspireren en stimuleren bij het werken aan een optimaal ondernemersklimaat. Bij dit onderzoek werkten de 25 gemeenten samen met het ministerie van Economische Zaken aan een meetinstrument voor het lokale ondernemingsklimaat. Het onderzoeksrapport geeft letterlijk aan: `Breda komt goed uit de Benchmark naar voren: er zijn veel sterke punten en er zijn geen zwakke punten of risico's. Het gemiddelde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie